Winkelmand

Streams

9,4910,99

 Small stream with bigger stream in background
 Ruisseau de Montaumart 3
 Light gurgling river
 Lush flowing river
 Close river lapping waves
 Close river flowing
 Close medium gurgling stream
 Medium gurgling river
 Firm gurgling river
 Medium lapping waves with bird detail
 Distant waterfall

Streams. Stromend water. Een kabbelend stroompje of een ruige stroomversnelling. Het zijn heerlijke constante geluiden die helpen ter maskering van de omgeving.

Wissen
Aantal
SKU: RB002 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Streams

Stromend water blijft mij altijd fascineren. Het geluid is zo divers en afwisselend. Van een minimaal druppelend stroompje tot een uniforme dreun van een dam in een rivier. Ook de afstand tot het water levert erg verschillende resultaten op. Door de stenen in een rivier te ‘tunen’ kun je de wervelingen in het water naar je hand zetten.

Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

75 min.

EAN code

Uitvoering

, ,

Copyright

© 2017, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Ben de eerste om “Streams” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…