Betalingsmogelijkheden

Home  /  Betalingsmogelijkheden

Het afrekenen van producten kan bij Klankbank via de gangbare methodes. Hieronder leest u over de diverse betalingsmogelijkheden. Bij vragen of twijfel neem meteen even contact op.

Nederlandse Klanten

De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. U hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren. Het geld wordt meteen afgeschreven. Na het voltooien van de betaling kunt u direct de gekochte materialen downloaden of worden deze binnen 2 werkdagen verzonden.

betalen met IDeal

Paypal en Creditcards

Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Hebt u een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van uw bank. Ook als u in het bezit bent van een creditcard (VISA, Mastercard, Maestro of American Express), is betalen eenvoudig. Vul uw creditcard-gegevens in en uw bestelling kan (vaak na slechts een korte verificatie) naar u worden verstuurd.

betalen via Paypal

Belgische Klanten

Het Belgische equivalent van iDeal is Bankcontact/Mister Cash. Betalingen worden goedgekeurd door middel van een digipas.

mister_cash_logo

Duitse Klanten

Onze Duitse klanten kunnen gebruikmaken van Sofort Banking.

Direkte Overschrijving

Maakt u liever geen gebruik van bovenstaande methodes? Kies dan voor vooruitbetaling per bank en schrijf het verschuldigde bedrag handmatig over naar Klankbank. Voor onze zakelijke markt is er de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Plaats wel een bestelling en klik op directe bankoverschrijving als betaalmethode. Als u geen bestelling plaatst is het voor ons niet mogelijk deze correct te verwerken.

Overboeking_IBAN_SEPA
You don't have permission to register