• Soothing Landscapes cover
  • soothing-landscapes-discs
  • soothing-landscapes-digipack
  • soothing-landscapes-digipack-inside-jpg
  • Soothing Landscapes cover
  • soothing-landscapes-discs
  • soothing-landscapes-digipack
  • soothing-landscapes-digipack-inside-jpg

  Soothing Landscapes

  5 reviews
  4.60 van 5

  Vanaf:9,49

  Wissen

  Soothing Landscapes

  Het Rustgevende landschappen album wordt door veel klanten omschreven als een zomer- of vakantie cd. Waan je liggend in een zonovergoten weiland vol met bloemen. De bijen en krekels zoemen om je heen vliegend van bloem naar bloem. Maar ook een vroege ochtend in het bos tijdens een vogelconcert. Om het album af te sluiten met een heel verstilde zomeravond. Heerlijk.

  Koptelefoon

  De tracks op dit album zijn speciaal gemixt om te beluisteren met een koptelefoon. (Binaural Stereo). Door deze manier van mixen ervaar je het geluid van dit album als extra ontspannend en is het minder veel minder vermoeiend op de langere duur.

  Toepassing

  Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is erg geschikt als rustgevend geluid in de achtergrond en kan een fijne sfeer creëren in wellness omgevingen. Denk dan bijvoorbeeld aan sauna’s of schoonheidssalons. Daarnaast kunnen deze opnames ook omgevingsgeluiden buitensluiten wanneer volle concentratie vereist is. Maar je zou deze opnames ook kunnen gebruiken om ’s morgens rustig bij wakker te worden.

  Dit album bevat dan ook geen toegevoegde muziek, geluidseffecten of andere effecten die jou als luisteraar mogelijk zouden kunnen laten schrikken.

  Natuurgeluiden

  Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is onderdeel van de Natuurgeluiden Serie. Alle opnames van Olivier Nijs zijn gemixt met als doel om de authentieke beleving van de natuur zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden die door mensen worden gemaakt weggehaald worden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende omstandigheden te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek, hierdoor is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

  Andere suggesties…