Soothing Landscapes

(6 klantbeoordelingen)

Rustgevende landschappen is een album met zomerse geluiden in bossen en velden. Krekels in het veld en vogels in het bos. Puur natuurlijke landschappen zonder muziek, voor ultieme ontspanning.

Forest in Spring
Forest in Spring
Early morning spring chorus
Early morning spring chorus
Heather Landscape
Heather Landscape
Rural summer landscape in France
Rural summer landscape in France
Very quiet summer evening
Very quiet summer evening
Summer evening crickets
Summer evening crickets
Quantity
Artikelnummer: VV001 Categorieën: , , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Soothing Landscapes

Het Rustgevende landschappen album wordt door veel klanten omschreven als een zomer- of vakantie cd. Waan je liggend in een zonovergoten weiland vol met bloemen. De bijen en krekels zoemen om je heen vliegend van bloem naar bloem. Maar ook een vroege ochtend in het bos tijdens een vogelconcert. Om het album af te sluiten met een heel verstilde zomeravond. Heerlijk.

Koptelefoon

De tracks op dit album zijn speciaal gemixt om te beluisteren met een koptelefoon. (Binaural Stereo). Door deze manier van mixen ervaar je het geluid van dit album als extra ontspannend en is het minder veel minder vermoeiend op de langere duur.

Toepassing

Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is erg geschikt als rustgevend geluid in de achtergrond en kan een fijne sfeer creëren in wellness omgevingen. Denk dan bijvoorbeeld aan sauna’s of schoonheidssalons. Daarnaast kunnen deze opnames ook omgevingsgeluiden buitensluiten wanneer volle concentratie vereist is. Maar je zou deze opnames ook kunnen gebruiken om ‘s morgens rustig bij wakker te worden.

Dit album bevat dan ook geen toegevoegde muziek, geluidseffecten of andere effecten die jou als luisteraar mogelijk zouden kunnen laten schrikken.

Natuurgeluiden

Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is onderdeel van de Natuurgeluiden Serie. Alle opnames van Olivier Nijs zijn gemixt met als doel om de authentieke beleving van de natuur zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden die door mensen worden gemaakt weggehaald worden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende omstandigheden te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek, hierdoor is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Gewicht 0.09 kg
Afmetingen 14 × 12.5 × 0.8 cm
Speelduur

95 min.

EAN code

0888174468822

Uitvoering

CD, Mp3, Flac, Apple Lossless

Version

Album

6 beoordelingen voor Soothing Landscapes

 1. Alexander Fase

  Lekker om te ontspannen of om bij in slaap te vallen.

 2. G.M. Wentzel-van den Hove

  Fijn om je te kunnen verplaatsten in een andere, maar ook echt bestaande wereld! Heel rustgevend, maar bij mijn tinnitus blijkt echter de “draak” er toch steeds doorheen te komen. Uiteraard ligt dat niet aan de geluidsopnamen, die zijn perfect.

 3. Jose

  Ondanks dat de vakantie voorbij is hang ik meteen weer in mijn hangmat als ik hier naar luister.

 4. Bernadette

  Heerlijke herkenning, goed toeven in deze natuurklankrijkdom!

 5. Coachie

  Ik heb ook ‘Soothing landscapes” besteld. Echt geweldig! Ik doe mijn visualisaties (bij revalidatie oefeningen) altijd met krekels in Frankrijk (in gedachten) en hoor daar dan ook het geluid bij (als het me lukt). Nu vind ik dat zomaar op de Klankbank! Wat een cadeau! En idd, net alsof je daar bent, op vakantie. Ik was daar in mijn jeugd en heb er goede herinneringen aan, vandaar dat ik deze visualisaties doe.
  Kortom: heel erg bedankt! Want dit geeft me echt rust! Ook de morning spring vogeltjes trouwens. Super mooi!

 6. Daphne

  Wat een heerlijke rustgevende ervaring. Net alsof ik nog met mijn hond in het bos loop te wandelen terwijl ik inmiddels toch al weer thuis ben.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

You don't have permission to register