Terug naar boven
op voorraad

Soothing Landscapes

4.67 out of 5 based on 6 customer ratings
4.7 (6) Write review
Olivier
Soothing Landscapes
OlivierSoothing Landscapes

Rustgevende landschappen is een album met zomerse geluiden in bossen en velden. Krekels in het veld en vogels in het bos. Puur natuurlijke landschappen zonder muziek, voor ultieme ontspanning.

Soothing Landscapes

Het Rustgevende landschappen album wordt door veel klanten omschreven als een zomer- of vakantie cd. Waan je liggend in een zonovergoten weiland vol met bloemen. De bijen en krekels zoemen om je heen vliegend van bloem naar bloem. Maar ook een vroege ochtend in het bos tijdens een vogelconcert. Om het album af te sluiten met een heel verstilde zomeravond. Heerlijk.

Koptelefoon

De tracks op dit album zijn speciaal gemixt om te beluisteren met een koptelefoon. (Binaural Stereo). Door deze manier van mixen ervaar je het geluid van dit album als extra ontspannend en is het minder veel minder vermoeiend op de langere duur.

Toepassing

Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is erg geschikt als rustgevend geluid in de achtergrond en kan een fijne sfeer creëren in wellness omgevingen. Denk dan bijvoorbeeld aan sauna’s of schoonheidssalons. Daarnaast kunnen deze opnames ook omgevingsgeluiden buitensluiten wanneer volle concentratie vereist is. Maar je zou deze opnames ook kunnen gebruiken om ’s morgens rustig bij wakker te worden.

Dit album bevat dan ook geen toegevoegde muziek, geluidseffecten of andere effecten die jou als luisteraar mogelijk zouden kunnen laten schrikken.

Natuurgeluiden

Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is onderdeel van de Natuurgeluiden Serie. Alle opnames van Olivier Nijs zijn gemixt met als doel om de authentieke beleving van de natuur zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden die door mensen worden gemaakt weggehaald worden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende omstandigheden te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek, hierdoor is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Gewicht 0.09 kg
Afmetingen 14 × 12.5 × 0.8 cm
Speelduur

95 min.

EAN code

0888174468822

Uitvoering

CD, Mp3, Flac, Apple Lossless

Copyright

© 2013, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Version

Album

 1. Alexander Fase

  5 van de 5

  Lekker om te ontspannen of om bij in slaap te vallen.

 2. G.M. Wentzel-van den Hove

  4 van de 5

  Fijn om je te kunnen verplaatsten in een andere, maar ook echt bestaande wereld! Heel rustgevend, maar bij mijn tinnitus blijkt echter de “draak” er toch steeds doorheen te komen. Uiteraard ligt dat niet aan de geluidsopnamen, die zijn perfect.

 3. Jose

  4 van de 5

  Ondanks dat de vakantie voorbij is hang ik meteen weer in mijn hangmat als ik hier naar luister.

 4. Bernadette

  5 van de 5

  Heerlijke herkenning, goed toeven in deze natuurklankrijkdom!

 5. Coachie

  5 van de 5

  Ik heb ook ‘Soothing landscapes” besteld. Echt geweldig! Ik doe mijn visualisaties (bij revalidatie oefeningen) altijd met krekels in Frankrijk (in gedachten) en hoor daar dan ook het geluid bij (als het me lukt). Nu vind ik dat zomaar op de Klankbank! Wat een cadeau! En idd, net alsof je daar bent, op vakantie. Ik was daar in mijn jeugd en heb er goede herinneringen aan, vandaar dat ik deze visualisaties doe.
  Kortom: heel erg bedankt! Want dit geeft me echt rust! Ook de morning spring vogeltjes trouwens. Super mooi!

 6. Daphne

  5 van de 5

  Wat een heerlijke rustgevende ervaring. Net alsof ik nog met mijn hond in het bos loop te wandelen terwijl ik inmiddels toch al weer thuis ben.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk