End of the jetty (extended)

2,49

Olivier
End of the jetty (extended)
Olivier End of the jetty (extended)

Een mooi lente weekend op het strand. Variërend van een windstille zonsondergang tot een flinke bries overdag. Gedetailleerde watergeluiden met Zilvermeeuwen en Scholeksters.

Quantity
Artikelnummer: WW004-4 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Extra lange uitvoering

End of the Jetty (near pole 6)

Deze losse versie heeft een speelduur van 15 minuten.

Het komt eigenlijk niet voor dat een album wordt opgenomen in zo’n kort tijdsbestek. Bij Waves (Golven) was dat anders. Tijdens een verblijf op een strand van Noord-Holland kwamen er zoveel mooie situaties voorbij dat het voldoende was om een album te vullen.

De volgende morgen staan we weer op de golfbreker. Het is laag water en er staat weinig wind. Het album eindigt met een flinke bries en hoog water. In tegenstelling tot de opnames van Relaxing Beach zijn er in deze opname veel met kleine waterdetails te horen.

Alle opnames van Weekend at the Beach zijn opgenomen met eenzelfde instelling van de recorder. Dit maakt dat de volumeverschillen zoals de te horen zijn op het album overeenkomen met de werkelijkheid. Ook bij de losse tracks zijn deze verschillen behouden.

Natuurgeluiden verzamelaar Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden gestart met het opnemen van natuurgeluiden. experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

15 min.

Uitvoering

Mp3

EAN code

8438478001830

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “End of the jetty (extended)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

You don't have permission to register