Winkelmand
Het Sound Pillow Slaap Systeem

Het Sound Pillow® Slaapsysteem omvat het comfortabele Sound Pillow® kussen met twee geïntegreerde speakers, die diep in het hypoallergene kussen zijn weggewerkt. De twee speakers kunnen eenvoudig worden aangesloten op de gebruiksvriendelijke MP3 speler. De MP3 speler is geladen met 18 uur aan speciale gepatenteerde geluidopnames: natuurgeluiden, stereo relaxmuziek, witte, roze en blauwe ruis en relaxmuziek gecombineerd met natuurgeluiden. De muziek brengt uw hersenen tot rust en helpt u in te slapen en in slaap te blijven. De rustige melodieën zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd door Dr. Harry Henshaw. De specifieke frequentie karakteristiek van de speakers helpt mensen met Tinnitus de ruis te maskeren – ook voor degenen met een licht gehoorverlies.

sound pillow
 Gepersonaliseerde CD

Relatiegeschenken kan je gebruiken om je bedrijf, instelling, vereniging, dienst of product extra onder de aandacht te brengen. Maar ook om jouw klanten te bedanken voor het gestelde vertrouwen, het omzetvolume te vergroten of de inspanningen van leden of personeel te onderstrepen.
Wat dacht je van een uniek, origineel en vooral muzikaal relatiegeschenk? Een gepersonaliseerde cd, volledig op maat gemaakt, een prachtcadeau voor jouw klanten, werknemers of medewerkers.

Wij zorgen voor alles : de muziek, de realisatie van de geluidsmaster, het grafisch ontwerp, het invoegen van jouw logo of een foto naar keuze, …

CD brandservice

Voor klanten die niet graag digitale bestanden kopen en gebruiken kan Klankbank deze voor u op een CD branden. We gebruiken hiervoor hoge kwaliteit CDR’s. We rekenen hier, naast de gebruikelijke verzendkosten, een bescheiden vergoeding voor. Houd wel rekening met een levertijd van een paar dagen.

Een ander voordeel van het gebruik van cd’s is de optimale geluidskwaliteit van de natuurgeluiden.

Dit product dient voor ieder album apart te worden aangeschaft. Een aantal albums hebben een langere speelduur dan fysiek op een cd gebrand kan worden. Mocht u deze albums toch op CD gebrand willen hebben houdt er dan rekening mee dat wij genoodzaakt zijn om deze, waar nodig, in te korten.