Storm in the Bushes

Olivier
Storm in the Bushes
Olivier Storm in the Bushes

Deze opname is gemaakt in de duinen van Westkapelle (Zeeland) op een onstuimige avond. Meer herfst dan dit wordt het niet. Nog minimaler en met nog meer envelopment (onderdompeling).

 

Quantity
Artikelnummer: ZS002-2 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Storm in the Bushes

Deze strandervaring is weer een hele andere beleving dan de opnames van Relaxing Beach. Het is duidelijk een ander seizoen. Nog minimaler en met nog meer envelopment (onderdompeling).

Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. Storm in the Bushes is opgenomen in een duin bij Westkapelle in Zeeland. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

26'23 min.

EAN code

8438478000031

Uitvoering

Mp3, Flac, Apple Lossless

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Storm in the Bushes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

You don't have permission to register