Ruisseau de Montaumart 2

Olivier
Ruisseau de Montaumart 2
Olivier Ruisseau de Montaumart 2

De Beek van Montaumart is een wat verscholen stroompje in de Franse Charante in de buurt van Confolens. Opgenomen in het voorjaar op 2 verschillende locaties. Deel 2 heeft een wat grotere afstand tot het water waardoor er een grotere ruimte wordt ervaren en een wat minder directe verbinding met het water.

Quantity
Artikelnummer: RB001-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Ruisseau de Montaumart 2

De Beek van Montaumart is een wat verscholen stroompje in de Franse Charante in de buurt van Confolens. Opgenomen op 2 verschillende locaties. Deze versie heeft een wat grotere afstand tot het water waardoor er een grotere ruimte wordt ervaren.

Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

17'30 min.

EAN code

8438477998834

Uitvoering

Mp3, Flac, Apple Lossless

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ruisseau de Montaumart 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You don't have permission to register