Winkelmand

Relaxing Beach

9,4910,99

Relaxing Beach (Kalmerend Strand) is een zeer rustgevende strandervaring. Perfect geschikt voor meditatie en ontspanningsoefeningen. Door de rustige cadens van de branding en de getijde werking, komt en gaat het geluid.

Wissen
Aantal
SKU: ZS001 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Relaxing Beach

(kalmerend Strand) Er zijn weinig geluiden die zo rustgevend zijn als de cadens van de branding. In Relaxing Beach wordt je als luisteraar meegenomen naar een verlaten strand om te genieten van de getijden. De golven komen en gaan zonder dat je het direct in de gaten hebt. Dit bijna twee uur durende album is perfect geschikt voor meditatiedoeleinden en neemt je als vanzelf mee naar een meer ontspannen staat van zijn.

Het album begint met 30 minuten kalme golfslag bij laag water. Het is eb en het waait niet. Er zijn ook geen meeuwen of andere vogels te horen. De golven zijn heel gedetailleerd opgenomen. Elk spatje water is te horen. Je bijna het zand tussen je tenen voelen. Na deze inleiding komt Outgoing Tide. Deze golven zijn een stuk ruwer. Het waait ook wat harder. Hierdoor ben je volledig omsloten door het geluid van de branding. In het begin zijn de golven nog dichtbij maar drie kwartier later is de zee een heel stuk verder weg. Waardoor je moeiteloos je gedachten de vrij loop kunt laten gaan. Incoming Tide laat je weer terugkeren naar het hier en nu. Aan het eind van deze opname wordt je omringt door het langzaam opkomende tij.

Natuurgeluiden verzamelaar Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden gestart met het opnemen van natuurgeluiden. experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

105 min.

Uitvoering

, ,

EAN code

Copyright

┬ę 2013, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopie├źn, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Relaxing Beach” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *