Outgoing Tide

Olivier
Outgoing Tide
Olivier Outgoing Tide

Outgoing Tide is een zeer rustgevende strandervaring. Perfect geschikt voor meditatie en ontspanningsoefeningen. Door de rustige cadens van de branding. Pure natuurlijke landschappen zonder toegevoegde muziek voor ultieme ontspanning. Alleen hier los verkrijgbaar.

Quantity
Artikelnummer: ZS001-2 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Outgoing Tide

Afgaand tij komt van het album Relaxing Beach. Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. Outgoing Tide is opgenomen op het strand van Westkapelle in Zeeland.

De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

29\'45 min.

EAN code

8438478003230

Uitvoering

Mp3, Flac, Apple Lossless

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Outgoing Tide” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

You don't have permission to register