L’ Issoire (Pont Binot)

2,49

Olivier
L' Issoire (Pont Binot)
Olivier L' Issoire (Pont Binot)

De nog kleine rivier de Issoire stroomt in de Franse Haute Vienne. Pont Binot is een brug in de buurt van Brillac.

Wissen
Aantal
SKU: RB001-4 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

L’ Issoire (Pont Binot)

De rivier de Issoire stroomt in de Franse Haute Vienne. Pont Binot (zie foto) is een van oorsprong Romeinse brug over deze rivier.

Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

13'34 min.

EAN code

8438477999237

Uitvoering

Mp3, Flac, Apple Lossless

Copyright

© 2014, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L’ Issoire (Pont Binot)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *