Terug naar boven
op voorraad

Evening at the beach (extended)

5,99

Olivier
Evening at the beach (extended)
OlivierEvening at the beach (extended)

Een mooi lente weekend op het strand. Variërend van een windstille zonsondergang tot een flinke bries overdag. Gedetailleerde watergeluiden met Zilvermeeuwen en Scholeksters.

Evening at the beach near the dunes (extended versie)

Deze lange versie heeft een speelduur van ruim 35 minuten.

Het komt eigenlijk niet voor dat een album wordt opgenomen in zo’n kort tijdsbestek. Bij Weekend at the Beach (Weekend op het Strand) was dat anders. Tijdens een verblijf op een strand van Noord-Holland kwamen er zoveel mooie situaties voorbij dat het voldoende was om een album te vullen.

De volgende morgen staan we weer op de golfbreker. Het is laag water en er staat weinig wind. Het album eindigt met een flinke bries en hoog water. In tegenstelling tot de opnames van Relaxing Beach zijn er in deze opname veel met kleine waterdetails te horen.

Alle opnames van Weekend at the Beach zijn opgenomen met eenzelfde instelling van de recorder. Dit maakt dat de volumeverschillen zoals de te horen zijn op het album overeenkomen met de werkelijkheid. Ook bij de losse tracks zijn deze verschillen behouden.

Natuurgeluiden verzamelaar Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden gestart met het opnemen van natuurgeluiden. experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Speelduur

38 min.

EAN code

8438478001434

Uitvoering

Mp3

Copyright

© 2016, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review “Evening at the beach (extended)”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk