Winkelmand

Calm Low Tide Waves

4,49

Olivier
Calm Low Tide Waves
Olivier Calm Low Tide Waves

Calm Low Tide Waves is een zeer rustgevende strandervaring. Perfect geschikt voor meditatie en ontspanningsoefeningen. Door de rustige cadens van de branding. Pure natuurlijke landschappen zonder toegevoegde muziek voor ultieme ontspanning. Alleen hier los verkrijgbaar.

Wissen
Aantal
SKU: ZS001-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Calm Low Tide Waves

Rustige golven bij laagwater – komt van het album Relaxing Beach. Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. Calm Low Tide Waves is opgenomen op het strand van Westkapelle in Zeeland.

De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Extra informatie

Speelduur

30 min.

EAN code

Uitvoering

, ,

Copyright

© 2013, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Calm Low Tide Waves” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…