Terug naar boven
op voorraad

Calm Low Tide Waves

Olivier
Calm Low Tide Waves
OlivierCalm Low Tide Waves

Calm Low Tide Waves is een zeer rustgevende strandervaring. Perfect geschikt voor meditatie en ontspanningsoefeningen. Door de rustige cadens van de branding. Pure natuurlijke landschappen zonder toegevoegde muziek voor ultieme ontspanning. Alleen hier los verkrijgbaar.

Calm Low Tide Waves

Rustige golven bij laagwater – komt van het album Relaxing Beach. Alle opnames van geluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van de omgeving zo dicht mogelijk te benaderen. Calm Low Tide Waves is opgenomen op het strand van Westkapelle in Zeeland.

De opnames worden altijd gemaakt in natuurlijke landschappen, waarbij geluiden van menselijke activiteiten of niet-natuurlijke klanken worden vermeden. Olivier Nijs is meer dan 15 jaar geleden begonnen met het opnemen van natuurgeluiden. Experimenterend met verschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig onder verschillende (weers)omstandigheden, seizoenen te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Speelduur

30 min.

EAN code

8438478003438

Uitvoering

Mp3, Flac, Apple Lossless

Copyright

© 2013, Olivier Nijs Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Er zijn nog geen reviews

Schrijf als eerste een review “Calm Low Tide Waves”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook leuk